HABERLER

Beşiktaş:110 Yalova Engelliler:59

Tekerlekli Sandaleye Basketbol Takımımımız, Yalova Engelliler'i 110-59 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya ekibimiz; Kaan, Cem, Yılmaz, Ali, Deniz beşi ile çıktı.
 
Maça hızlı başlayan siyah-beyazlılarımız, ilk dakikalardan itibaren oyuna ağırlığını koydu ve skor üstünlüğünü ele aldı. Hızlı hücumlarda Kaan’ın etkili oyunu ile sayı üreten ekibimiz, yaptığı güçlü savunmayla rakibinin sayı bulmasını zorlaştırdı. Çeyrek sonuna kadar güzel oyununu devam ettiren takımız, karşılaşmanın ilk bölümünü 32-10 önde tamamladı.
 
2. çeyreğe etkili başlayan siyah-beyazlılarımız, aradaki farkı arttırmaya devam etti. Üstün bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bıraktı ve ilk yarıyı 59-23 galip bitirdi.
 
Cafer, Aytaç, İlhan, Yasin, Engin beşi ile 2. yarıya başlayan ekibimiz, ilk basketini İlhan'la kazandı. Üst üste sayılar bulmaya devam eden siyah-beyazlılarımız, farkın vermiş olduğu avantajla rahat bir oyun sergiledi ve 3. çeyrek 80-45 üstünlüğümüzle sona erdi.

Son bölümde rakibini sıkı savunması ile durduran ekibimiz, ilk 6 dakika Yalova Engelliler'in sayı bulmasını engelledi. Hücumda etkili olan ve sayı üretmeye devam eden siyah-beyazlılarımız, rakibini tamamen oyundan düşürmeyi başardı. Karşılaşmanın son dakikalarında baskısını arttıran takımımız, karşılaşmayı 110-59 kazandı.
Mücadeleyi Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Necip Sever de takip etti.