HABERLER

02.01.2012

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız'ın Beşiktaş Dergisi'ndeki Yazısı

Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi Ocak 2012 sayısında taraftarlarımıza yeni yıl mesajı verdi.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, umut demektir. Biz de Beşiktaş ailesi olarak 2012 yılını yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, yeni beklentilerle ve yeni hedeflerle karşılıyoruz.

Bu büyük aile içerisinde zaman zaman fikir ayrılıklarımız olsa da, Beşiktaşımız’ın başarıları, geleceği için her zaman el ele omuz omuza olmalıyız.

2012 yılı; her anlamda Beşiktaş’ın, Beşiktaşlılar’ın yılı olacaktır.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Geleceğe yönelik çalışmalarımızın önemli bir parçası olan futbol takımımız, yüzümüzü güldüren ve bizleri gururlandıran sonuçlara imza atıyor. Her platformda çok güvendiğimi ifade ettiğim ve mutlaka destek olmamız gerektiğini belirttiğim ekibimiz, UEFA Avrupa Ligi’nde grubundan lider olarak olarak çıktı ve ikinci tura yükseldi. Türkiye’nin Avrupa kupaları tarihinde ilk kez grup statüsünde oynanan bir turu lider olarak bitirerek camiamıza ve tüm futbolseverlere büyük mutluluk yaşatan teknik ekibimize, oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Siyah-Beyazlı formamızın hakkını veren, sahada canını dişine takarak mücadele edip, stattan başı dik ayrılan oyuncularımızın UEFA Avrupa Ligi’nde daha önemli zaferlere imza atacağına tüm kalbimle inanıyorum. Spor Toto Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda da şampiyonluk kovalayan takımımız, hedeflerini yürekten vereceğiniz destek ve inancınızla gerçekleştirecektir. Bu yolda önemli bir sorumluluk üstlenen Futbol Takımları Genel Direktörümüz Tayfur Havutçu’ya da yeni görevinde başarılar diliyorum.

Sevgili Beşiktaşlılar,

Geride bıraktığımız senede sıkıntılı ve zor günler yaşadık. Ve gördük ki, Beşiktaş’ın Beşiktaşlı’dan başka dostu yoktur. Bu da Beşiktaşlılar’ın her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmaları gerektiğinin en açık göstergesidir. Yaşadığımız her olumsuzluktan gerekli dersleri çıkarttık. Yeni dönemde daha güçlü, daha umutlu olarak yine Beşiktaşımız’a hizmet etmenin gururuyla, gece gündüz demeden çalışacağız ve kulübümüzü dünya standartlarına taşıyacağız.

2012 yılının Beşiktaşlılar’ın birlikteliğinden doğacak büyük zaferlerin şahidi olmasını diliyor, yeni yılın tüm camiamıza sağlık, başarı ve mutuluk getirmesini temenni ediyorum.

En derin sevgi ve saygılarımla,

Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı