HABERLER

30.12.2011

BASKETBOL

Akatlar’a Bekliyoruz

Taraftarlarımız, bugün Anadolu Efes ile oynayacağımız karşılaşmaya servislerle ulaşabilirler.

Beşiktaş Belediyesi’nin tahsis ettiği servis araçları saat 13.30-15.00 arasında Zincirlikuyu Metrobüs Durağı’ndan Milangaz Arena’ya taraftarlarımızı ücretsiz olarak götürecektir.

İETT ile Ulaşım:

Saat 15.30’da başlayacak mücadele toplu taşıma araçlarıyla gelmek isteyenler ise 14.00’te Kabataş durağından hareket eden ve Beşiktaş-Zincirlikuyu güzergahını kullanan 58A nolu otobüsle Anafartalar Okulu Durağı’nda inip kısa bir yürüyüşle salona ulaşabilirler.

Ayrıca yine 14.00’te Şişli Cevahir Durağı’ndan kalkan ve Zincirlikuyu-Levent güzergahını kullanan 59B nolu otobüsle Spor Kompleksi Durağı’nda inip, kısa bir yürüyüşle Milangaz Arena’ya ulaşım sağlanabilir.

Maç sonrasında ise Milangaz Arena’nın yakınında yer alan Basın Sitesi Durağı’ndan 17.20’de hareket eden 58A nolu otobüsle Beşiktaş üzerinden Kabataş’a varılabilir. 17.40’ta Spor Kompleksi Durağı’ndan kalkan 59B nolu otobüs ise Şişli Cevahir Durağı’na gitmektedir.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs Durağı’ndan kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena’ya ulaşmak mümkündür.