HABERLER

30.12.2011

BASKETBOL

Yeni Yıla Galibiyet ile Girmek İstiyoruz

Kadın basketbolcumuz Candice Wiggins, İstanbul Üni. yenerek yeni yıla galibiyetle girmek istediklerini söyledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 11. haftasında İstanbul Üniversitesi ile karşılaşacak olan Kadın Basketbol Takımımız’ın yeni transferi Candice Wiggins internet sitemize açıklamalarda bulundu.
İlk olarak 21 Aralık'ta deplasmanda oynanan TED Ankara Koleji maçında siyah-beyaz formamızı giyen Candice Wiggins, Beşiktaş Milangaz Arena'da ise ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkacak olmanın heyacanını yaşıyor.
İstanbul Üniversitesi karşılaşmasından galip ayrılmanın çok önemli olduğunu belirten Candice Wiggins, “Bu yılın son maçına çıkacağız. Bizim için galibiyetin öneminin büyük olduğu bir maç olacak. Bu maçı kazanıp yılı mutlu bir şekilde bitirmek istiyoruz. Yeni yılda da aynı galibiyetleri sürdürebilmek için İstanbul Üniversitesi karşılaşmasını kazanıp iyi bir başlangıç yapmalıyız. Evimizde ilk defa bir karşılaşmaya çıkacağım, bu yüzden heyecanlıyım. Taraftarlarımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.
Siyah-beyazlılarımız, rakibini 31 Aralık Cumartesi günü saat 13.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da ağırlayacak.
Bu maçın ardından ise saat 15.30'da Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Anadolu Efes ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş Milangaz-Anadolu Efes karşılaşmasına bilet alan taraftarlarımız Kadın Basketbol Takımımız'ın maçını da izleyebilecek. Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz. İnternetten hemen bilet almak için tıklayınız.
Bilet fiyatları şu şekilde:

Protokol Karşısı ve Pota Arkaları: 10 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL