HABERLER

28.12.2011

FUTBOL AKADEMİ

İ.B.B:0 Beşiktaş:3 (U-18)

U-18 Akademi Takımımız, 13.hafta maçında karşılaştığı İstanbul.Bş.Bld.Spor’u 3-0 yendi.

Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Eyüp Can Durmuşoğlu, Uğur Bülbül, Hakan Sayın, Burak Yılmaz, Ufuk Er, Onur Ersoy, Veli Çetin, Koray Yıldız, Mertcan Aktaş, Emirhan Atilla ve Enes Bilgiç ilk onbiri ile başladı.
Siyah-beyazlılarımız, maça golle başladı. Koray Yıldız, oyunun 7.dakikasında ceza sahası civarında topla buluştu. Sert ve düzgün bir vuruş yapan Koray, skoru lehimize çeviren golü attı(0-1). Skoru lehine çevirmenin verdiği moralle oyunun kontrolünü tamamen eline alan U-18 Akademi Takımımız, farkı ikiye çıkaran golü Emirhan Atilla ile buldu. Sol kanattan Ufuk Er’in pasında topa sahip olan Emirhan ceza sahasının hemen içinde yaptığı vuruşla takımımızı iki farklı üstünlüğe taşıdı(0-2). Emirhan’ın golü aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.  
İkinci yarı rahat bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, topa daha fazla sahip oldu. U-18 Akademi Takımımız farkı üçe çıkaran golü Veli Çetin ile attı. Mertcan Aktaş’ın kullandığı serbest vuruşta rakip kaleciden dönen topu tamamlayan Veli, maçın skorunu belirleyen golü attı ve U-18 Akademi Takımımız, sahadan 3-0 galip ayrıldı.