HABERLER

27.12.2011

BASKETBOL

Şampiyonluk İçin Buradayım

Beşiktaş Milangaz Takımımız’ın yeni transferi Carlos Arroyo, Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

BJK TV’ye açıklamalar yapan Carlos Arroyo, siyah-beyazlı renklere katıldığı için çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Burada herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan oyuncu olma fırsatını yakaladım. Takımdakilerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Buraya tek bir amaç için geldim, şampiyonluk için buradayım” diye konuştu.

Beşiktaş Milangaz’ın teklifinin kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Arroyo, “Bu fırsatı kaçırmak istemedim” ifadelerini kullanırken, taraftarlarımızın ilgisinin kendisini çok etkilediğini söyledi. Kendisini ‘kalbiyle oynayan bir oyuncu’ olarak tanımlayan Porto Rikolu basketbolcu, “Sahada elimden geldiği kadar takıma yardım etmek ve kazanmak için elimden gelen her şeyi yaparım. Taraftarlarımız çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde bana şimdiden çok büyük ilgi gösterdiler. Ben de onlar için tüm yeteneklerimi sergilemek istiyorum” dedi.

Kendisini mental ve fiziksel olarak hazır hissettiğini ifade eden Arroyo, “Basketbola çok bağlıyım. 5 yaşından beri bu oyunun içindeyim. Oyuna görsel olarak zenginlik katmayı seviyorum. Umarım bunu başarabilirim ve takım arkadaşlarımı şu anki konumdan daha iyi yerlere getirebilirim. Bu, benim buradaki en kilit görevim olacak. Bu tutkumu da bir an önce sahada göstermek istiyorum. Cumartesi günü Anadolu Efes’le oynanacak maçın öneminden bahsettiler. Takımın bir parçası olarak sahaya çıkmayı hevesle bekliyorum” şeklinde konuştu.