HABERLER

27.12.2011

FUTBOL AKADEMİ

A2 Takımımız Namağlup Lider

A2 Takımımız, ligde elde ettiği 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 28 puanla namağlup zirvede yer alıyor.

Ligde oynadığı 12 maçta yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlılarımız, ligin bitimine 5 hafta kala en yakın takipçisi Galatasaray’ın 4 puan önünde lider bulunuyor.
A2 Ligi’ne 6 Ekim’de oynadığı Akhisar Bld. Gençlikspor maçıyla merhaba diyen siyah-beyazlılarımız, deplasmandan 3 puanı 2-1’lik skorla aldı. A2 Takımımız, ev sahibi olduğu 6 karşılaşmadan 4 galibiyet 2 beraberlikle 14 puan çıkarmayı bildi. Sırasıyla Bucaspor’u 3-1, İstanbul Bş.Bld.Spor’u 5-1 ve Denizlispor’u 3-1 yenen ekibimiz Göztepe ve Akhisar Bld. Gençlikspor’u konuk ettiği maçlarda eşitliği bozamazken Nevzat Demir Tesisleri’nde oynadığı son lig karşılaşmasında Karşıyaka’yı 2-0 yendi.
Siyah-beyazlılarımız, başarılı performanslarını deplasmanda oynadıkları karşılaşmalarda da gösterdi. Oynadıkları 6 karşılaşmadan 4 galibiyet 2 beraberlik alan takımımız, Akhisar Bld.Gençlikspor’u 2-1, Manisaspor’u 4-2, Bucaspor’u 3-1 ve İstanbul Bş.Bld.Spor’u 3-0 yenerken Galatasaray ve Karşıyaka deplasmanlarından birer puanla ayrıldı.
A2 Takımımız’ın başarılı grafiği gol yüzdelerine de yansıdı. 12 maçta 27 gol atan siyah-beyazlılarımız kalesinde sadece 9 gol gördü ve maç başına 2.25 gol ortalaması tutturdu.
Ekibimiz, bu sezon oynadığı maçlarda en farklı galibiyetini 5-1’lik skorla Nevzat Demir Tesisleri’nde ağırladığı İstanbul Bş.Bld.Spor’a karşı elde etti.
14.haftayı BAY geçecek olan siyah-beyazlılarımız 15.hafta maçında 16 Ocak Pazartesi günü Nevzat Demir Tesisleri’nde Manisaspor’u konuk edecek. Mücadele 13.30’da başlayacak.
 
‘Finali Galatasaray’la Yapacağız’
İnternet sitemize açıklamalarda bulunan A2 Takımı Antrenörümüz Metin Uzun, gruptan çıkmayı şimdiden garantilediklerini belirterek, “ Üçüncüyle aramızda 13 puan fark var. Marmara Bölgesi Grubu’ndan çıkmayı garantiledik. Artık ağırlığımızı 2.tur maçlarına vereceğiz ama namağlup liderliğimizi koruyarak, bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz. Grup maçlarının bitimine bir hafta kala oynayacağımız Galatasaray maçı liderlik maçımız olacak. Hedefimiz Galatasaray’ı yenip grubumuzu namağlup lider tamamlamak” diye konuştu.