HABERLER

29.12.2011

BASKETBOL

Anadolu Efes Maçına Taraftarlarımızı Davet Ediyoruz

Carlos Arroyo ile güçlenen Beşiktaş Milangaz, Cumartesi 15.30'da Anadolu Efes ile oynayacağı maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyor.

Pops Mensah Bonsu'dan sonra Carlos Arroyo gibi dünyaca ünlü bir basketbolcuyu daha kadrosuna katan siyah-beyazlılarımız, 2011 yılının son günü olan 31 Aralık Cumartesi, Anadolu Efes'i ağırlayacak. Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanacak olan mücadele saat 15.30'da başlayacak.

Carlos Arroyo lisansı yetiştirilebilirse bu mücadelede ilk kez Büyük Beşiktaş Taraftarı ile buluşacak.

Taraftarlarımızı 2011 yılının son gününde bu önemli mücadelede takımımıza destek olmak üzere tribünlere davet ediyoruz.

Karşılaşmanın biletleri bugünden itibaren Biletix'ten satışa çıktı. Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz. İnternetten hemen bilet almak için tıklayınız.

Karşılaşma biletlerinin fiyatları şu şekilde:

Protokol Karşısı ve Pota Arkaları: 10 TL
Bench Arkası : 25 TL
Protokol: 75 TL

AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsleriyle Beşiktaş Milangaz Arena'ya ulaşabilirler. İETT, Beşiktaş Milangaz-Anadolu Efes mücadelesi nedeniyle 31 Aralık Cumartesi günü her iki hatta da maç öncesi ve sonrası ek seferler düzenleyecektir.

İETT Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.