HABERLER

24.12.2011

FUTBOL AKADEMİ

Beşiktaş:0 Galatasaray:1 (U-15)

U-15 Akademi Takımımız, Coca Cola Akademi Ligi 8.hafta maçında karşılaştığı Galatasaray’a mağlup oldu.

BJK Fulya Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Erkan İlhanlı, Kerem Bektaş, Tugay Yavuz, İbrahim Timurboğa, Ömer Alpay, Samet Gün Öney, Uğurcan Utku, Furkan Türkmen, Kerem Çapan, Muhammed Soner Karacif ve İbrahim Anıl Tekeli ilk onbiri ile başladı.
Maça dengeli başlayan siyah-beyazlılarımız, defansın arkasına attığı toplarla gol aradı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda ekibimiz, skoru lehine çevirecek golü bulamadı ve devre 0-0 tamamlandı.
İkinci yarı siyah-beyazlılarımız, gol için yüklendiğinde kalesinde golü gördü. Defansımızın arkasına atılan topa oyuncularımız ofsayt gerekçesiyle hareketlenmeyince Galatasaraylı oyuncu kalecimizle karşı karşıya kaldı ve topu filelerimize gönderdi(0-1). Golün ardından hakeme itirazlarını sürdürdüğü için kalecimiz Erkan İlhanlı oyundan ihraç edildi. 10 kişi kalmasına rağmen oyunun kontrolünü elinde tutan U-15 Akademi Takımımız, Muhammed Soner Karacif ile gole yaklaştı. Galatasaray ceza sahasında oluşan karambolde Muhammed’in vuruşu gol değeri kazanmayınca siyah-beyazlılarımız sahadan 0-1’lik sonuçla mağlup ayrıldı.