HABERLER

22.12.2011

FUTBOL

Carlos Carvalhal’in Açıklaması

Futbol A Takımı Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, Karabükspor maçının ardından şunları söyledi:

Oyuncularımı ilk yarıda olduğumuz konum için tebrik ediyorum. Bu süre içinde bazı şeyleri başardığımızı söyleyebilirim. Bunlar içinde aldığımız skorlar da var. Ancak en önemlisi artık takım gibi oynuyoruz. Önemli oyuncularımız var ancak takım olarak oynamaya başlamamız önem kazanmaya başladı. Bu da bizi başarıya götüren bir etken.

Hedeflerimiz içinde olan şeyleri olabildiğince başarmaya çalışıyoruz. En tepede olmak, en fazla puanı alan takım olmak isterdik. İlk 3-4 sıra içinde olup yola devam etmek en önemlisi. Sene sonu istediğimiz yerde olmayı hedefliyoruz.

Ligde iyi bir konumdayız. UEFA Avrupa Ligi’nde de gruptan çıkmayı başardık. Bu da hedeflerimizin arasındaydı ancak bu hedefi gerçekleştirirken lider olmayı da istiyorduk ve grubumuzu lider tamamladık. Bundan sonraki hedefimiz bir üst turu da geçmek.

Elimizdeki kadrodan memnunum. Bütün oyuncularımızdan ve gösterdikleri özveriden memnunuz. Bazı şeyler için Tayfur Havutçu ile ve yönetim kurulumuzla konuşacağız. Bizi mutlu eden bir başka durum ise sakat oyuncularımızın aramıza dönecek olması. Bunlar arasında en önemlisi Ersan Gülüm. Quaresma, Simao ve Aurelio’nun da gelmesiyle daha güçlü olacağız.”