HABERLER

21.12.2011

HENTBOL

Beşiktaş:38 M.Milli Piyango:21

Hentbol Takımımız, erteleme maçında M.Milli Piyango’yu 38-21 yendi.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Oğuzhan Büyük, Okan Yalçıner, Viktor Ladyko, Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu ve Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.
İlk dakikaları dengede giden maçta iki ekip de skor üretmekte zorlanırken siyah-beyazlılarımızda Ramazan Döne, kaptığı topları gole çevirerek skoru lehimize döndürdü. Ekibimiz devre boyunca skor üstünlüğünü elinde bulundursa da rakip defans oyuncuları etkili oyunlarıyla takımımızın farkı açmasını önledi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda siyah-beyazlılarımız devrenini bitimine beş dakika kala oyunda tempoyu arttırdı ve aradığı golleri buldu. Hentbol Takımımız, Oğuzhan Büyük ile ilk yarının son saniyelerinde farkı 5’e çıkaran golü atarak soyunma odasına 19-14 önde gitti.
İkinci yarıda oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren takımımız, ilk 10 dakikalık bölümde 11 gol atarken kalesinde sadece iki gol gördü. Siyah-beyazlılarımız, başarılı savunmasıyla rakibin farkı eritmesine izin vermezken, Oğuzhan Büyük ve Ramazan Döne ile arka arkaya goller buldu. Hentbol Takımımız, rahat bir oyun çıkardığı ikinci yarıda kalesinde sadece 7 gol gördü ve mücadeleden 38-21 galip ayrıldı. Ramazan Döne 13 golle maçın en golcü oyuncusu oldu.