HABERLER

15.12.2011

GÜNCEL HABERLER

Kızılay'dan Kulübümüze Ziyaret

Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Kuriş, kulübümüzü ziyaret etti.

Akaretler’deki kulüp binamızda gerçekleşen ziyarette, Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Kuriş öncülüğündeki heyeti; İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi, Sponsorluklar, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Üyemiz Doğan Küçükemre, Genel Müdürümüz Murat Ülgen ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ağırladılar.
Kulübümüzün Van’da yaşanan deprem felaketinin ardından, büyük bir sosyal sorumluluk örneği göstererek Van’a yardım elini uzattığını belirten Kuriş, “ Beşiktaş camiası yine bir ilke imza attı ve yaptığı yardım kampanyasıyla tüm Türkiye’ye örnek oldu. Van’da yaşanan deprem felaketi sonrası yardıma muhtaç olan binlerce vatandaşımız adına sizlere teşekkür ederiz. Önümüzdeki dönemde de Beşiktaş’ın katkılarıyla Fiyapı İnönü Stadyumu’nda kan bağışı kampanyası düzenlemek istiyoruz.”diye konuştu.
İkinci Başkanımız Metin Keçeli ise, şunları söyledi: “Türk Kızılayı ülkemizin en önemli kuruluşlarından biridir. Sizlerin aracılığıyla deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmaktan dolayı çok mutluyuz. Beşiktaş camiası olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Beşiktaş kulübü her zaman sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alacaktır. ”
Ziyaretin sonunda Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi Başkanı Mehmet Nuri Kuriş, İkinci Başkanımız Metin Keçeli’ye bir şilt takdim etti.