HABERLER

12.12.2011

BASKETBOL

Basketbolda Derbi Heyecanı

Beşiktaş Milangaz'ın Galatasaray MP ile oynayacağı maç Sinan Erdem Spor Salonu'na alındı; biletler satışta.

Siyah-beyazlılarımız, Beko Basketbol Ligi'nin güçlü isimlerinden ezeli rakibimiz Galatasaray Medical Park ile 17 Aralık Cumartesi günü saat 19.30'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Bu mücadele aynı zamanda 2011 yılının son derbisi olma özelliği de taşıyor.

Ligin 9. haftası geride kalırken 16 puanla üçüncü sırada yer alan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, 17 puanla bir üst basamaktaki ezeli rakibini Sinan Erdem Spor Salonu'nda mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda daha önce Fenerbahçe Ülker önünde binlerce taraftarımızın desteğiyle galibiyete ulaşan takımımız, aynı destek ve aynı coşkuyu Galatasaray MP derbisinde de bekliyor.

Banvit karşısında ilk kez siyah beyaz formamızı giyen ve 19 dakikada 13 sayı ve 7 ribaund ile oynayan Pops Mensah-Bonsu ile daha da güçlenen siyah-beyazlılarımız, taraftarımızın desteğiyle ezeli rakibinin karşısında da galibiyete ulaşmayı amaçlıyor.

BİLET FİYATLARI
Bilet fiyatları şu şekildedir:  (Bilet kategorilerini aşağıdaki Sinan Erdem Spor Salonu krokisinden detaylı olarak görebilirsiniz)

Kategori 1 : 20 TL
Kategori 2 : 10 TL
VIP : 50 TL

SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

İnternetten bilet almak için tıklayınız...

KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ

Milangaz Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın Kombine kartları Cumartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızın kombine kartlarını beraberinde getirmelerini gerekmektedir.

Milangaz Arena Protokol tribünü kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 105. blokta  11. ve 12. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena Bench Arkası kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 106. blokta 1. ve 2. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena diğer tribünlerimizden kombine kart sahipleri için 117. blokta 1 ve 13.  sıralar arası ayrılmıştır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'na Metrobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Şirinevler durağında metrobüsten indikten sonra yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Eğer deniz yolunu tercih ediyorsanız, Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde indikten sonra kısa bir taksi yolculuğu ile salona ulaşabilirsiniz.

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy otobüs durağına da yürüme mesafesindedir. Ayrıca salonun otoparkı mevcuttur.
 
KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kartlarımızdan almak için lütfen tıklayınız.