HABERLER

07.12.2011

VOLEYBOL

'Hedefimiz Dörtlü Finale Kalmak'

Başarılı voleybolcularımız Demirhan Durul ve Berkan Bozan, amaçlarının dörtlü finale kalmak olduğunu belirttiler.

Teledünya Türkiye Kupası 2. Tur maçında deplasmanda Bursa Yenişehir Belediyesi’ni 3-0 yenerek çeyrek finalde Ziraat Bankası ile eşleşen Beşiktaş Erkek Voleybol Takımımız’ın yıldız oyuncuları Berkan Bozan ve Demirhan Durul, karşılaşmayı ve çeyrek finali internet sitemize değerlendirdi.
Çeyrek finale kalmanın kendilerini hedeflerine biraz daha yaklaştırdığını belirten Demirhan Durul, “Ligdeki rakiplerimizden biri olan Bursa Yenişehir Belediyesi ile kupada karşılaştık. Bu zorlu maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik. Bu galibiyet bizi dörtlü final hedefimize biraz daha yaklaştırdı. Çeyrek finalde Ziraat Bankası ile karşılaşacağız, onları da yenip dörtlü finalde Beşiktaşımızı temsil etmek istiyoruz. Ama hepsinden önce hafta sonu oynayacağımız lig maçımıza konsantre olmamamız gerekiyor. Mağlubiyetsiz yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Artık dörtlü final hedeflerine çok yaklaştıklarını belirten Berkan Bozan ise şunları söyledi: “Bizim için hedef maçlarımızdan birine çıktık ve zor bir maçı 3-0 kazandık. Dörtlü final hedefimize ulaşmak için önümüzde Ziraat Bankası engeli kaldı, çeyrek finalde Ziraat Bankası’nı da yenip dörtlü finale kalmak istiyoruz. Ligde ve kupada çok iyi durumdayız, takım içindeki hava muhteşem. Pazar günü Beşiktaş Milangaz Arena’da oynayacağımız Havagücü maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.”