HABERLER

Nuri Alço Röportajı Beşiktaş Dergisi’nde

Beşiktaş Dergisi, Türk sinemasının emektarlarından Beşiktaşlı Nuri Alço ile konuştu.

Yıllar boyu Türk sinemasına emek veren ve aynı zamanda koyu Beşiktaşlılığı ile de bilinen sanatçı Nuri Alço, Biyah-Beyaz aşkını Beşiktaş Dergisi’ne anlattı...
 
“Beşiktaş’ın peşini hiç bırakmıyorum. Bu bir sevgi meselesi. Kıyafetlerim de hep Siyah-Beyaz’dır. Her zaman bu asil renklerin yanındayım.”
 
“Şükrü Saracoğlu’nda 3-4 kazandığımız Fenerbahçe maçını hayatım boyunca unutamam. O heyecan, o stres, o şevk, futbolcuların o oynama gücü, Pancu’nun bir kartal gibi kaleye geçmesi... Böyle maçlara sahalarda çok az rastlanıyor.”
 
“Eskiden futbolcular kendi kramponlarını kendileri tamir ederdi. O toprak sahalarda canla başla mücadele ederlerdi. Şimdi bir futbolcunun otuz çift kramponu var.”
 
“Ben takımımın arkasındayım. Hiçbir zaman gizleme gereği duymadım. Hatta Beşiktaşlılar’dan çok güzel tepkiler alıyorum. Çarşıya gittiğim zaman hepsi sevgisini gösteriyor ve bir bayram havası yaşıyoruz.”
 
“Her zaman Beşiktaş rozetimi takarım. Hatta benim için çok değerli olan kuruluş rozetini hiç çıkarmam. Ünlü oyunculardan İzzet Günay’ın dünyanın her yerinden topladığı bir kolleksiyonu var. Bu rozeti almak için dünya para teklif etti ama vermedim.”