HABERLER

01.12.2011

GÜNCEL HABERLER

Beşiktaşımız Dünya Arenasında

Beşiktaşımız dünya çapında önemli bir ortaklığa katılıyor.

Dünyanın önde gelen kulüplerinin yer alacağı "Alliance" adı verilen ortaklıkta Beşiktaşımız da yer alıyor.

Beşiktaşımız dışında İspanya'dan Atletico Madrid, Çin'den Shanghai Shenhua, Tayland'dan Muang Thong United, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain, Amerika'dan Chicago Fire, Meksika'dan Club America ve Brezilya'dan Internacional kulüplerinden oluşacak olan ortaklık, kulüplere önemli faydalar sağlayacak bir organizasyona dönüşecek.

Ortaklığın ilk toplantısı 3-5 Aralık tarihleri arasında İspanya'da gerçekleştirilecek ve Basın Sözcümüz Prof. Dr. Mete Düren ile  Futbol Komitesi Üyesi, Sponsorluklar, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre, Kulübümüz'ü temsil edecek.

Düren ve Küçükemre, Cumartesi günü sabah saatlerinde uçakla İspanya'ya gidecek.

Kulüplerin ekonomik anlamda gelişmelerine katkı sağlamak ve yeni kaynaklar elde etmek amacıyla düzenlenen ortaklığın ilk toplantısında, Kulübümüz'ü anlatan video görüntülerinden oluşan bir sunum katılımcılara izletilecek. Prof. Dr. Mete Düren ise, bu sunumun ardından Beşiktaşımız'ın yapısı, gelir kaynakları, varlıkları ve sportif faaliyetleri hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgi verecek.

Toplantıda kulüpler arasında fikir alışverişi ve yeni gelir kaynakları yaratmaya yönelik işbirlikleri görüşülecek.