HABERLER

29.11.2011

BASKETBOL

Deron Williams'a Veda Ediyoruz

Beşiktaş Milangaz'ın ZZ Leiden ile bugün oynayacağı maçta Deron Williams için özel bir veda töreni hazırlandı.

NBA'in en kariyerli oyuncuları arasında yer alan Deron Williams'ı lokavt sonuna kadar kadrosuna katan Beşiktaşımız, tüm dünyada adından söz ettirmişti.

Sahada sergilediği müthiş performans ile basketbolseverlere unutulmaz anlar yaşatan Deron Williams, mütevazi tavırlarıyla da taraftarlarımızın sevgisini kazanmıştı.

NBA'de lokavtın sona erecek olması sebebiyle ülkemizden ayrılacak olan Deron Williams, Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız'ın 29 Kasım Salı günü saat 20.00'de Hollanda temsilcisi ZZ Leiden ile oynayacağı EuroChallenge maçında taraftarlarımız ile son kez buluşacak.

Deron Williams, bugün 18.00 ile 19.00 saatleri arasında Milangaz Arena'daki Kartal Yuvası mağazamızda orjinal lisanslı formalarını taraftarlarımız için imzalayacak.

Karşılaşma öncesinde Milangaz Arena'da taraftarlarımıza hitaben konuşma yapacak olan Deron Williams'ın dev bir forması da salon üzerindeki platforma çekilecek.

Ayrıca Deron Williams ve Semih Erden'e plaket takdim edilecek.

Işık gösterileriyle de zenginleştirilecek olan veda gecesinde, Deron Williams ve Semih Erden'i görmek isteyen taraftarlarımızı Akatlar'da bulunan Beşiktaş Milangaz Arena'ya bekliyoruz.

Deron Williams, seromoninin ardından karşılaşmayı kenardan izleyecek.