HABERLER

29.11.2011

BASKETBOL

Bu Akşam Akatlar Milangaz Arena'da Buluşuyoruz

Beşiktaş Milangaz, EuroChallenge Kupası'nda ZZ Leiden'i bu akşam saat 20.00'de Milangaz Arena'da ağırlacak.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Hollanda Ligi'nin son şampiyonu ZZ Leiden ile 29 Kasım Salı günü saat 20.00'de Akatlar'da bulunan Beşiktaş Milangaz Arena'da EuroChallenge Kupası B Grubu 4. maçına çıkacak. 
 
EuroChallenge Kupası'nda şu ana kadar oynadığı 3 maçı da kazanan ve grubunda lider durumda bulunan siyah-beyazlılarımız, bu mücadelede de taraftarlarımıza basketbol resitali yaşatmak istiyor. Taraftarlarımızı bu önemli maça davet ediyoruz.
 
BİLETLER BİLETİX'TE SATIŞTA
Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz.
 
Taraftarlarımız, protokol tribün biletlerini 75 TL’ye, bench arkası biletlerini 25 TL'ye ve diğer tribün biletlerini ise 10 TL’ye temin edebilir. Bilet satın almak için lütfen tıklayınız...
 
 KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışlarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız kombine kartlarını Biletix'ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. Kombine kart almak için lütfen tıklayınız...

Ayrıca maç günü kombine kartlarınızı salon gişesinden de alabilirsiniz.

AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsüyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

18.15 / 18.35 / 18.55 / 19.15  hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.