HABERLER

21.11.2011

BASKETBOL

Saat 20.00'de Milangaz Arena'da Buluşalım

Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, bu akşam BG Göttingen ile karşılaşacak.

EuroChallenge Kupası B Grubu'nda mücadele eden ve oynadığı iki maçtan galip ayrılan ve kupanın favorilerinden olan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, grubundaki üçüncü maçında 22 Kasım Salı günü saat 20.00'de Beşiktaş Milangaz Arena'da Alman takımı BG Göttingen ile karşı karşıya gelecek.

EuroChallenge Kupası B Grubu'nda oynadığı ilk maçında Leiden takımını 58-86, ikinci maçında ise Armia ekibini 103-82'lik skorlar ile geçen Beşiktaş Milangaz Basketbol Takımımız, grubunda 4 puanla liderliğini sürdürüyor.
 
Eksiği olmayan takımımız, BG Göttingen karşılaşması için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm taraftarlarımız bu zorlu mücadelede takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.
 
BİLETLER BİLETİX'TE SATIŞTA

Karşılaşmanın bilet fiyatları protokol tribünü hariç diğer tüm tribünler 10 TL, protokol tribünü ise 75 TL'dir.

Biletlerinizi Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden alabilirsiniz. İnternette bilet almak için tıklayınız

KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ SÜRÜYOR

Beşiktaş Milangaz Arena kombine kart satışlarımız devam etmektedir. Taraftarlarımız kombine kartlarını Biletix'ten satın alabilir. Kombine kartlarda öğrencilere yüzde 50 indirim uygulanmaktadır. Kombine kart almak için lütfen tıklayınız...

Ayrıca maç günü kombine kartlarınızı salon gişesinden de alabilirsiniz.

AKATLAR'A ULAŞIM

Taraftarlarımız 58 A ve 59 B nolu İETT otobüsüyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirler.

18.15 / 18.35 / 18.55 / 19.15  hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a gelen 58 A nolu otobüsten Anafartalar Okulu durağı'nda inmek suretiyle taraftarlarımız Milangaz Arena'ya kısa bir yürüyüş ile ulaşabilirler.

Ayrıca Şişli Merkez durağından kalkan ve Zincirlikuyu - Levent güzergahından Akatlar'a gelen 59 B nolu otobüsten Spor Kompleksi durağında inmek suretiyle Milangaz Arena'ya yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bu alternatiflerin yanı sıra Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.