HABERLER

14.11.2011

BASKETBOL

'Gruptaki En Zorlu Maçımıza Çıkacağız'

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, Armia maçı öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Eurochallenge Cup B Grubu ikinci maçında 15 Kasım Salı Günü saat 19.00’da Beşiktaş Milangaz Arena’da oynayacağımız Armia karşılaşmasıyle ilgili Başantrenörümüz Ergin Ataman internet sitemize konuştu.
Gruptaki en zorlu maça çıkacaklarını söyleyen deneyimli antrenörümüz, şunları söyledi:
 
“Gruptaki en zorlu maçımıza çıkacağız. Eurochallenge Cup’ta en iyi kadrolardan birine sahipler. Armia takımının özellikle dış oyuncusu Sundiata Gaines, Jeremy Richardson ve Porto Rikolu milli oyuncuları Guillermo Diaz dikkat edilmesi gerekilen oyuncular. Yüksek bir bütçeyle kurulmuş bir takım, bu yüzden dikkat etmemiz gereken bir takım. Ayrıca bizden 300 bilet talep ettiler. Kendi taraftarlarıyla beraber geliyorlar. Ben de Beşiktaş Milangaz Arena’ya 2000 – 2500 taraftarımızın gelmesini bekliyorum. Aksi bir durumu düşünmek bile istemiyorum. Kendi evimizde rakibi taraftarımızın desteği ile yenmek istiyoruz.
Şu anda takım olarak iyi durumdayız. İyi basketbol oynuyoruz ve bunun meyvelerini kazandığımız karşılaşmalarla alıyoruz. Kaliteli bir kadroya sahibiz, yarın da rakibimizi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımda şu anda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor, tam kadro olarak sahaya çıkacağız. Futbol Milli Takımımız’ın yarın karşılaşması olduğu için maçımızın saatini 19.00’a aldık, yarın taraftarlarımızı ve basketbol severleri maçımıza bekliyorum.”