HABERLER

13.11.2011

HENTBOL

Hentbol Takımımız Kazandı

Hentbol Takımımız, Süper Lig’in 5.haftasında karşılaştığı Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 22-18 mağlup etti.

Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Viktor Ladyko, Okan Yalçıner, Ramazan Döne, Ercan Aşıkoğlu, Uğur Çoban, Tolga Özbahar yedilisi ile başladı.
Taraftarlarımızın müthiş desteğiyle rakibinin üzerinde baskı kurmak isteyen ekibimiz, Ramazan Döne ile ilk golünü bulduktan sonra yaptığı birçok ataktan rakibin sert savunması nedeniyle eli boş döndü. İlk yarının büyük bölümünde rakibini geriden takip eden siyah-beyazlılarımız, son dakikalarda hücumda arzuladığı golleri bularak skorda eşitliği sağladı ve son derece çekişmeli geçen mücadelenin ilk yarısı 9-9 berabere sonuçlandı.
Maçın ikinci yarısı da büyük bir mücadeleye sahne oldu. Rakibin gol vuruşlarında Kalecimiz İbrahim Demir başarılı kurtarışlarıyla dikkat çekerken, hücum oyuncularımız da hızlı ataklarla goller bularak skor üstünlüğünü lehimize çevirdiler. İstadiği oyun temposunu tutturan siyah-beyazlılarımız, ikinci devrenin on dakikası geçildiğinde farkı 5 sayıya çıkardı. Son bölüme girilirken rakibine oyununu tamamen kabul ettiren takımımız, yaptığı birçok atağı golle sonuçlandırdı ve maçı siyah-beyazlılarımız 22-18 üstün tamamladı.