HABERLER

10.11.2011

BASKETBOL

Potada Rakibimiz Telge Basket

Kadın Basketbol Takımımız, FIBA Euro Cup B Grubu 2. maçında bu akşam Telge Basket takımı ile Beşiktaş Milangaz Arena'da karşılaşacak.

FIBA Euro Cup B Grubu’ndaki ilk maçında Belçika ekibi Lotto Young Cats’i deplasmanda 69-58 yenerek Avrupa macerasına galibiyetle başlayan Kadın Basketbol Takımımız, gruptaki ikinci maçında Telge Basket'i ağırlayacak. 10 Kasım Perşembe günü Beşiktaş Milangaz Arena'da oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak.
Karşılaşmanın biletlerini salon gişesinden alabilirsiniz. Protokol hariç tüm tribünler 10 TL, protokol tribünü ise 100 TL'dir.
Taraftarlarımız 58A nolu IETT otobüsüyle Akatlar Milangaz Arena'ya ulaşabilirler. 19.05, 19.35, 19.55 hareket saatleriyle Kabataş durağından kalkan ve Beşiktaş - Zincirlikuyu güzergahından Akatlar'a giden 58A nolu otobüsten 'Anafartalar Okulu' Durağı'nda inmek suretiyle Milangaz Arena'ya ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Levent Metro Durağı ve Zincirlikuyu Metrobüs durağından kısa bir taksi yolculuğu ile Milangaz Arena'ya ulaşmak mümkündür.