HABERLER

05.11.2011

BASKETBOL

Taraftarlarımızın Desteği ile Kazanacağız

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker maçı öncesi internet sitemize konuştu.

İki takımın da çok iyi bir süreç geçirdiğini vurgulayan tecrübeli antrenör, “Ligde ilk üç maçımızı kazandık, iki önemli deplasman galibiyeti ile geliyoruz. Fenerbahçe Ülker de ligin kaliteli ve güçlü takımlarından birisi. Kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Sarı-lacivertlilerin pota altında ve dış atışlarda etkili oyuncuları olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Oynadığımız sistemde çok önemli oyuncularımız var. Deron Williams gibi hücuma çok hızlı çıkan bir isme sahibiz. Rakibimiz hızlı hücumlarımızı durdurmak isteyecektir ancak iki oyuncumuz daha Deron Williams’a ayak uydurursa Fenerbahçe’nin bizi durdurması çok güç olacaktır” ifadelerini kullandı.
Derbide taraftarlarımıza da iş düştüğünü belirten Ataman, “Oynamak istediğimiz bir sistemimiz var. Taraftarlarımız da istediğimiz atmosferi oluşturursa sistemimizi sahaya yansıtmak çok daha kolay olacak” dedi.