HABERLER

05.11.2011

BASKETBOL

Basketbolda Derbiye Davetlisiniz

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Fenerbahçe Ülker ile Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacak. Derbi biletleri satışa çıktı.

Beko Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarımız, ilk hafta Bandırma Kırmızı takımını 107-69, ikinci hafta Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda 100-93 ve üçüncü haftada da Türk Telekom'u deplasmanda 97-88 mağlup ederek ligdeki iddiasını sergiledi. 3 karşılaşmanın toplamında maç başına 100 sayının üzerinde bir ortalama tutturan takımımız, Fenerbahçe Ülker derbisinde de galibiyet serisine devam etmeyi hedefliyor.

Deron Williams ve Semih Erden gibi NBA patentli yıldızlara sahip olan takımımız, Marcelus Kemp, David Hawkins ve Zoran Erceg gibi sayı üretme becerisi yüksek oyuncularıyla sezona damgasını vurmak istiyor.

6 Kasım Pazar günü saat 16.30'da Büyük Beşiktaş Taraftarının desteğini arkasına alarak zafere ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlılarımız, taraftarlarımızın yoğun talebi nedeniyle bu zorlu mücadeleyi Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

Taraftarlarımızı her zaman olduğu gibi zorlu derbi mücadelesinde de oyuncularımıza destek olmaya davet ediyoruz.

Karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Biletlerinizi 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinin yanı sıra maç günü salon gişesinden temin edebilirsiniz. İnternetten bilet satın almak için tıklayınız.

BİLET FİYATLARI

Bilet fiyatları şu şekildedir: (Bilet kategorilerini aşağıdaki Sinan Erdem Spor Salonu krokisinden detaylı olarak görebilirsiniz)

Kategori 1 : 25 TL
Kategori 2 : 20 TL
Kategori 3:  15 TL
Kategori 4:  10 TL
VIP : 50 TL

SİNAN ERDEM SPOR SALONU KROKİSİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

KOMBİNE KARTLAR GEÇERLİ

Milangaz Arena'dan kombine alan taraftarlarımızın Kombine kartları Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu'nda da geçerli olacaktır. Taraftarlarımızın kombine kartlarını beraberinde getirmelerini gerekmektedir.

Milangaz Arena Protokol tribünü kombine kart sahipleri için Sinan Erdem Spor Salonu'nda 105. blokta 11. ve 12. sıralar ayrılmıştır.

Milangaz Arena diğer tribünlerimizden kombine kart sahipleri için 117. blokta 7. ile 17. sıralar arası ayrılmıştır.

SALONA GİRİŞLER 15.30'DA BAŞLAYACAK

Pazar günü salonda derbi maçımız öncesinde başka bir müsabaka oynanacağından taraftarlarımızın salona alınmasına 15.30'dan itibaren başlayacaktır.
 
SİNAN ERDEM SPOR SALONU'NA ULAŞIM ALTERNATİFLERİ

Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'na Metrobüsle rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Şirinevler durağında metrobüsten indikten sonra yönlendirmeleri takip etmeniz yeterlidir.

Eğer deniz yolunu tercih ediyorsanız, Bakırköy Deniz Otobüsü iskelesinde indikten sonra kısa bir taksi yolculuğu ile salona ulaşabilirsiniz.

Sinan Erdem Spor Salonu, Ataköy otobüs durağına da yürüme mesafesindedir. Ayrıca salonun otoparkı mevcuttur.
 
KOMBİNE KART SATIŞLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Beşiktaş Milangaz Arena kombine kartlarımızdan almak için lütfen tıklayınız