HABERLER

01.11.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz:95 Banvit:87

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Banvit'i 95-87 mağlup etti.

Gelirleri, Van’da yaptırılacak eğitim kurumu için kullanılacak olan turnuvanın ikinci maçına Zoran Erceg, Deron Williams, Semih Erden, Can Akın, Kemp beşi ile çıkan siyah-beyazlılarımız, mücadelenin ilk dakikalarında Banvit’in ürettiği sayılara karşılık vermekte güçlük çekti. Zoran Erceg’in basketleriyle farkın büyümesine izin vermeyen takımımız, ilk periyotu 27-13 geride tamamladı.
 
İkinci çeyreğe hızlı başlayan ekibimiz, Serhat Çetin ve Kemp’in devreye girmesiyle arayı kapatmayı başardı. İlk çeyreğe oranla daha etkili bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, ikinci periyotun son dakikasında gelen Banvit sayılarına yanıt veremeyince rakibimiz soyunma odasına 50-43 üstünlükle gitti.
 
İkinci yarıya Semih Erden, Deron Williams, Kemp, Hawkins ve Ersin beşi ile başlayan ekibimiz, özellikle Deron Williams’ın etkili oyunu ile aradaki farkı kapattı ve 3. çeyreğin bitime 1.28 saniye kala öne geçerek skoru 67-66 yaptı ve karşılaşmanın bu bölümü, takımımızın 72-66 üstünlüğü ile bitti.
 
Oyunun son bölümüne Kemp’in üç sayılık basketi ile başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibinin savunma direncini kırmayı başardı ve peş peşe bulduğu sayılarla arayı açmaya başladı. Son çeyrekteki etkili oyunuyla göz dolduran Kemp’in basketleriyle Banvit’in farkı azaltma çabalarını boşa çıkaran ekibimiz, mücadeleden  95-87 üstünlükle ayrıldı.
 
Karşılaşmanın en skoreri 20 sayı ile Deron Williams olurken, Kemp 17 sayı, Zoran Erceg 16 sayı ile oynadı.