HABERLER

28.10.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz: 97 Türk Telekom: 88

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, ligin 3. haftasında Türk Telekom'u 97-88 mağlup etti.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız ile Türk Telekom'un Ankara Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiği müsabakaya, rakibimiz Darius Myron Washington Jr.'un sayısıyla önde başladı. Karşılıklı basketlerle süren mücadelede, Deron Williams ve Marcelus Kemp'in etkili oyunu ile 1. çeyreği takımımız 27-23 önde tamamladı.

2. periyotta da üstün oyununu sürdüren takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin de sayı kralı olan oyuncumuz Marcelus Kemp'in sayıları ile Türk Telekom karşısında farkı 16 sayıya kadar çıkartarak, ilk yarıyı 54-38 önde bitirdi.
3. çeyrekte Ankara ekibi, Mehmet Okur ve Myron Washington Jr.'un bulduğu sayılar ile farkı azaltmaya çalıştı. Ancak Semih Erden ile Deron Williams'ın oyuna ağırlıklarını koymasıyla birlikte farkın azalmasını önleyen ekibimiz, 3. çeyrekten de 72-63 galip ayrıldı.  

Siyah-beyazlılarımız son periyoda Marcelus Kemp ile bulduğu sayı başladı. Türk Telekom'un, Myron Washington Jr. ile farkı azaltma çabalarına Deron Williams, Semih Erden ve Marcelus Kemp'in başarılı performanslarıyla cevap veren ekibimiz, farkın kapanmasına izin vermedi ve güçlü rakibi karşısında maçı 97-88'lik skorla önde tamamladı.

Karşılaşmada takımımız adına en çok sayı bulan oyuncu 25 sayıyla Marcelus Kemp olurken, Deron Williams 23 sayı ile Semih Erden ise 15 sayıyla oynadı.