HABERLER

Kulübümüz'den Van'a Yardım

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz deprem felaketi yaşayan Van için seferber oldu.

23 Ekim 2011'de Van'da 7.2 büyüklüğünde meydana gelen deprem birçok yurttaşımızı hayattan koparırken, yüzlerce kişi yaralandı ve büyük maddi kayıplar yaşandı.

Depremin ilk yaralarının sarılması amacıyla acil ihtiyaç duyulan 3500 parça giyecek malzemesini Van'a gönderilmesi için TürK Kızılayı'na teslim eden Kulübümüz, bir adım daha atarak Van’a eğitim kurumu kazandırmak için çalışmalara başladı.

Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz’in başında bulunan Revna Demirören'in önderliğinde başlatılan kampanya çerçevesinde, 31 Ekim -2 Kasım tarihleri arasında Beşiktaş Milangaz, Banvit ve Astana (Kazakistan) takımlarının katılacağı basketbol turnuvanın tüm gelirleri ile birlikte, yurt içinde ve yurt dışındaki Beşiktaş JK derneklerinin katkılarının yanı sıra, taraftarlarımızın da katkıda bulunabileceği bir kampanya düzenlenecek ve elde edilecek gelirlerle Van'da bir eğitim kurumu yaptırılacak.

Hatırlanacağı gibi Kulübümüz, 8 Mart 2010’da Elazığ’da meydana gelen depremde hasar gören Kovancılar ilçesine bağlı Çakırbaş beldesinde 2010 yılının Ekim ayında Beşiktaş İlköğretim Okulu’nu açarak deprem yaralarının sarılmasına önemli bir katkıda bulunmuştu.