HABERLER

27.10.2011

BASKETBOL

Basketbol Turnuvasının Gelirleri Van'a

Beşiktaş Milangaz, Banvit ve Astana takımlarının katılacağı basketbol turnuvasının gelirleri Van'da yaptırılacak okul için kullanılacak.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız ile birlikte Beko Basketbol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Banvit ve Kazakistan'ın başarılı temsilcisi Astana'nın katılacağı basketbol turnuvası 31 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Beşiktaş Milangaz Arena'da düzenlenecek.

Turnuvada protokol hariç tüm tribünler için bilet fiyatları 10 TL olarak belirlendi. Protokol biletleri ise 100 TL. Turnuva boyunca elde edilecek gelirlerin tamamı Kulübümüz'ün Van'da yaptıracağı okul için kullanılacak.

Dünyaca ünlü NBA yıldızımız Deron Williams, milli basketbolcumuz Semih Erden, sayı makinemiz Marcelus Kemp gibi kaliteli isimlerden kurulu Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız ile, Banvit ve Kazakistan'ın Astana ekiplerinin yer alacağı turnuva, deprem mağdurlarına yardımda bulunmak isteyen taraftarlarımız için de bir fırsat sunuyor.

Dünyanın En İyi Taraftarı olarak nam salan Beşiktaşlıları, hem Van'daki deprem mağdurlarına yardıma katkı sağlamak hem de basketbol takımımızı izlemek üzere Beşiktaş Milangaz Arena'ya bekliyoruz.

Turnuvanın biletlerini Biletix satış standları, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Çağrı Merkezi ve www.biletix.com internet adresinden satışa çıktı. Ayrıca maç günleri salon gişesinden de bilet satışları yapılacaktır.

Kombine kartlar turnuvada geçerlidir. Kombine kart sahibi taraftarlarımız, ayrıca bilet satın alarak deprem mağdurlarına destek sağlayabilir.

Karşılaşmaların programı şöyle:

31 Ekim Pazartesi  
19:00 BEŞİKTAŞ MİLANGAZ - BC ASTANA

1 Kasım Salı
19:00 BEŞİKTAŞ MİLANGAZ – BANVİT

2 Kasım Çarşamba
18:00 BC ASTANA - BANVİT