HABERLER

26.10.2011

FUTBOL AKADEMİ

‘Hedefimiz Şampiyonluk’

A2 Takımı Antrenörümüz Metin Uzun, internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Ligde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alarak namağlup yoluna devam A2 Takımımız’ın Antrenörü Metin Uzun, oyuncularımızın performansı ve takımımızın hedefleri ile ilgili internet sitemize konuştu.
Sezon başı yaşanan gelişmelerin hazırlıklarını etkilemesine rağmen oyuncularının performansının üst düzey olduğunu dile getiren Uzun, “Lige iyi bir başlangıç yaptık. Oyuncularımın kazanma arzusu ve takım içinde arkadaşlık beni çok mutlu ediyor. Her geçen hafta üzerine biraz daha koyarak yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz öncelikle bu gruptan birinci olarak çıkmak. Gruptan lider olarak çıkabilecek kapasiteye sahibiz ve bunu başaracağız.” diye konuştu.
A Takım’da yer alan oyuncuların da takıma çok olumlu yönde katkıda bulunduğunun altını çizen Metin Uzun şunları söyledi: “ Onların gösterdikleri özveri, kazanma arzuları başarımızda önemli rol oynuyor. Bu ligde iki amacımız var. Hem başarılı oyunlar sonucu galip gelerek sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz hem de A Takım oyuncularımızın her zaman hazır halde olmalarını sağlamayı hedefliyoruz.”