HABERLER

20.10.2011

FUTBOL

Rakibimiz Dinamo Kiev

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki 3. maçında bugün deplasmanda Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşılaşacak.

Grupta 3 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılarımız, 2 puanla 3. sırada bulunan Dinamo Kiev karşısında puan veya puanlar alıp, gruptan çıkma yolunda avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Kiev'deki Valeriy Lobanovskiy Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.05'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Igor Radojcic yapacağı karşılaşmada, ilave yardımcı hakemlik görevini Milenko Vukadinovic ve Vlado Glodovic üstlenecek. Dördüncü hakemlik görevini ise Bosko Jovanetic yapacak.
 
UKRAYNA KAFİLESİNDE 18 FUTBOLCU
Siyah-beyazlılarımız zorlu karşılaşma için dün uçakla Ukrayna'nın Kiev kentine gitti ve maçın oynanacağı statta yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Ukrayna kafilesinde yer alan 18 futbolcumuz şöyle: 
Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, Tomas Sivok, Ricardo Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Roberto Hilbert, Mehmet Aurelio, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Filip Holosko, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz.
 
E GRUBU'NDA SON DURUM

Bu arada, 4 puanla grupta ilk sırada yer alan İngiltere'nin Stoke City takımı ise 1 puanla son sırada bulunan İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv takımını konuk edecek.

Beşiktaşımız'ın bulunduğu E Grubu'nda ikinci maçlar sonunda oluşan puan durumu şöyle:

Takımlar             O    G    B    M    A    Y    P

-----------------------------------------------------

1-Stoke City         2    1    1    -    3    2    4

2-Beşiktaş           2    1    -    1    6    3    3

3-Dinamo Kiev      2    -    2    -    2    2    2

4-Maccabi Tel Aviv  2    -    1    1    2    6    1