HABERLER

08.10.2011

FUTBOL AKADEMİ

U-16 Takımımız Galip

U-16 Takımımız, Fenerbahçe ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını 3-2 kazandı.

Takımımız Dereağzı Tesisleri’nde oynanan maça; Hüseyin Yılmaz, Hikmet Cem Kıran, Umut İnce, Sefa Baş, Oğuz Aksoy, Furkan Akbulut, Ender Burak Reis, Alpcan Arıcı, Tayfun Aydoğan, Muhammet Şahingöz ve Yasin Şen ilk onbiri ile çıktı.
 
Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesisleri’nde oynanan mücadelenin ilk dakikalarında savunmanın bir anlık dikkatsizliğiyle 1-0 geriye düşen ekibimiz, aleyhimize verilen penaltıda kalecimiz Hüseyin Yılmaz’ın başarılı kurtarışıyla rahat bir nefes aldı. Beraberliği yakalamak için hücuma ağırlık verdiğimiz dakikalarda ise kalemizde 2. golü gördük. İlk devrenin sonlarına doğru baskılı oynamaya başlayan ekibimiz, Ender Burak Reis’in golüyle farkı 1’e indirdi ve ilk yarı sarı-lacivertlilerin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
 
İkinci yarıda daha atak bir oyun sergileyen siyah beyazlılarımız kaleyi cepheden gören bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Muhammet Raşit Şahingöz topu kalecinin uzanamayacağı köşeye göndererek eşitliği sağladı (2-2). Son dakikalarda galibiyet için yüklenen siyah beyazlılarımız Muhammet’in kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ömer Faruk Kubilay’ın vuruşuyla öne geçti (2-3). Kalan dakikalarda başka gol olmayınca U-16 Akademi Takımımız mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.