HABERLER

06.10.2011

BASKETBOL

Beşiktaş Milangaz:80 Olympiakos:87

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Olympiakos ile oynadığı hazırlık maçını 87-80 kaybetti.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan mücadeleye Zoran Erceg, Deron Williams, Serhat Çetin, David Hawkins ve Ersin Dağlı beşi ile başlayan siyah-beyazlılarımız, karşılıklı basketlere sahne olan ilk çeyreği 21-19 kaybetti. İkinci periyota yaptığı etkili savunmayla Yunanistan temsilcisinin sayı bulmasını zorlaştırsa da hücumda yaptığı hatalarla öne geçme fırsatını değerlendiremedi. İlk yarının son dakikalarında peş peşe sayı üreten Olympiakos, soyunma odasına 49-41 galip gitti.
 
Üçüncü periyota 9-0’lık bir seriyle başlayan ve öne geçen ekibimiz, 27. dakikadan sonra skor üretmekte güçlük çekti. Serbest atışlardan bulduğu sayılarla üstünlüğünü koruyan siyah-beyazlılarımız, bitime saniyeler kala yediği basketlere yanıt veremedi ve Olympiakos karşılaşmanın bu bölümünü de 58-57 önde bitirdi. Son çeyreğe Deron Williams’ın sayılarıyla başlayan ve tekrar oyunda üstünlüğü ele geçiren takımımız, Olympiakos savunmasını aşmakta güçlük çekti. Peş peşe gelen sayılarla bir kez daha öne geçmeyi başaran Yunan takımı, kalan sürede üstünlüğünü korudu ve mücadeleden 87-80 galibiyetle ayrıldı.
 
Takımımızın en skorer ismi 22 sayıyla oynayan Deron Williams olurken, Marcelus Kemp 15 sayı, Semih Erden ise 11 sayı kaydetti.