HABERLER

04.10.2011

BASKETBOL

Milangaz Arena'da Basketbol Şöleni

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, Perşembe akşamı Yunanistan'ın güçlü ekibi Olympiakos ile hazırlık karşılaşması yapacak.

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız, 6 Ekim Perşembe akşamı saat 19.30'da Beşiktaş Milangaz Arena'da, Avrupa'nın en önemli takımlarından, 9 Yunanistan Ligi ve 1 Euroleague Şampiyonluğu bulunan Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

15 Ekim'de başlayacak Beko Basketbol Ligi öncesi en önemli hazırlık sınavı niteliği taşıyan karşılaşmanın bilet fiyatları tüm tribünler için 10 TL olarak belirlendi. Taraftarlarımız, Olympiakos maçının biletlerini Biletix gişeleri, biletix.com ve 0216 556 98 00 Biletix Çağrı Merkezi'nden alabilirler.

Ayrıca Beşiktaş Milangaz Arena'da, takımımızın 2011-2012 sezonu karşılaşmalarını izlemek için kombine kart alan taraftarlarımız, kombine kartları ile bu maçı izleyebilirler.

Şu ana kadar kombine bilet almış ve kartların baskısı henüz tamamlanmaması sebebiyle eline geçmemiş taraftarlarımız, bu maç için biletlerini salon gişemizden ücretsiz olarak temin edebileceklerdir.

Ayrıca maç günü kombine bilet satışlarımıza Beşiktaş Milangaz Arena gişelerinden devam edilecektir.