HABERLER

Genç Futbolcularımız Beşiktaş Dergisi’ne Konuştu!

Bu sezon Beşiktaşımız’a katılan Tanju Kayhan, Veli Kavlak, Burak Kaplan ve Julio Alves; Beşiktaş’ta genç bir oyuncu olmaya dair her şeyi dergimize anlattı...

İşte bu açıklamalardan bazıları:

Veli: Tesislere ilk geldiğim gün, özellikle Rüştü Ağabey’i görünce çok heyecanlanmıştım. Çünkü yıllardır hayranlıkla televizyonda izlediğim birisiyle aynı takımda oynayacaktım.

Burak: “Genç yaşta büyük bir takımda oynamak tabii ki gurur verici. Büyük bir camianın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Çok tecrübeli isimlerle bir arada oluyorsunuz. Bizim için gerçekten önemli bir tecrübe.”

Alves: “Burada tecrübelerinden yararlanabileceğimiz birçok isim var. Onlar da bize bunları seve seve aktarıyorlar. Aynı zamanda büyük bir takımda oynamanın birçok farklı avantajı daha var. Daha fazla göz önünde olmak gibi…”

Tanju: “Kaptanlarımız, bütün takımla beraber toplantılar yapıyor. Neyin nasıl yapılacağını anlatıyorlar. Yanlışlarımız varsa söylüyorlar. Aynı şekilde doğru bir şey yaptığımızda da tebrik ediyorlar.”

Veli: “Alania maçında Rüştü Ağabey soyunma odasında bizimle çok ciddi konuştu. Hatta biraz eleştirdi de. Bu bence doğru olanı. Çünkü bu yapılmazsa başarılı olamayız. Onun gibi tecrübeli biri bize bir şey söylediğinde elbette onun üstüne düşünmeye başlıyoruz ve çok yararlı oluyor.”

Burak: “Ağabeylerimiz hangi pozisyonda nerede duracağımıza kadar bizi uyarıyor. Bizim bir sorunumuz olduğunda da yardım istemekten çekinmememiz gerektiğini söylüyorlar. Sürekli iletişim halindeyiz. Bize sahip çıkıyorlar.”

Tanju: “Hepimiz zaman zaman özel hayatımızda sıkıntılar yaşayabiliriz. Sonuçta biz de insanız ve bir sosyal hayatımız var. Şimdiye kadar böyle bir durum olmadı ama eğer olursa tabii ki takım içindeki ağabeylerimizle çekinmeden dertleşebiliriz.”

Alves: “Aynı bölgede oynadığım Fernandes ve Aurelio ile çok iyi bir ilişkim var. Aynı dili konuşmak da büyük avantaj tabii ki. Onlar da nerede ne yaparsam iyi ne yaparsam kötü olacağını, tecrübelerini paylaşıyorlar benimle.”