HABERLER

26.09.2011

BASKETBOL

'Taraftarımızın Desteğini Bekliyorum'

Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, bugün oynayacağımız Eurocup ön eleme maçı öncesi internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Milangaz Arena’da bugün saat 20.00’de, Belçika'nın Dexia Mons Hainaut takımı ile Eurocup ön eleme maçında karşılacak olan Beşiktaş Milangaz Erkek Basketbol Takımımız’ın Başantrenörü Ergin Ataman, bu önemli maç öncesi internet sitemize maçı ve ekibimizin son durumunu değerlendirdi.
Zor bir maç olacağını söyleyen deneyimli antrenörümüz, “Eurocup ön eleme turunun ilk ayağını evimizde oynayacağız. Bizim için zor bir maç olacak, resmi olarak ilk maçımıza çıkıyoruz. Hazırlık maçlarında gördüm ki takım savunması yönünde biraz eksiklerimiz var ama yarın resmi bir maç oynayacağımız için daha dikkatli oynayacağız ve bu eksikliğimizi rakibimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Rakibimiz geçen hafta Belçika Süper Kupası’nı kazandı ve hazır bir takım görüntüsü veriyorlar. Kendi sahalarındaki maçları dört bin kişilik bir salonda ve full oynuyorlar. İlk maçın avantajını kullanıp evimizdeki bu maçtan en iyi skorla ayrılmalıyız. Yarın akşam taraftarımıza çok iş düşüyor, onların salonu doldurmalarını ve desteklerini bekliyorum” diye konuştu.
Semih Erden’in bugünkü maçta oynamayacağını söyleyen Ergin Ataman, şunları söyledi: “Semih’in NBA’den bonservisi daha gelmedi o yüzden ilk tur maçlarında oynayamayacak, Semih dışında takımda başka bir eksiğimiz yok."