HABERLER

23.09.2011

VOLEYBOL

'Takım İçindeki Uyumu Beğendim'

Bayan Voleybol Takımımız'ın antrenörü Adnan Kıstak, Vakıfbank Güneş Sigorta ile yapılan hazırlık maçının ardından internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarına Beşiktaş Milangaz Arena'da devam eden Bayan Voleybol Takımımız'ın antrenörü Adnan Kıstak, takımımızın 3 - 1 kazandığı Vakıfbank Güneş Sigorta hazırlık karşılaşmasından sonra duygu ve düşüncelerini internet sitemizle paylaştı.
Takım olarak güzel bir uyum yakaladıklarını söyleyen deneyimli antrenörümüz, "Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Mümkün olduğu kadar hazırlık maçları yapmaya çalışıyoruz. Toplamda iki maç yaptık ve ikisini de kazandık ama tabii bu bizim için bir ölçü değil, rakiplerimizde de bizim kadromuzda da eksikler var, zaten bu eksıkliklerimizi görmek için bu maçlara önem veriyoruz. Vakıfbank Güneş Sigorta maçında gördümki takım içindeki uyumu büyük oranda yakalamış durumdayız ama tabii bu bizim için yeterli değil, daha ileri seviyeye gelmek zorundayız. Önümüzde Türkiye Kupası maçları var, o zamana kadar bir hazırlık karşılaşması daha yapmak istiyoruz. Sanırım o maçtan sonra eksikerimizi gidermiş olarak Türkiye Kupası maçlarına hazır olacağız" diye konuştu.