HABERLER

08.08.2011

GÜNCEL HABERLER

Taraftarlarımıza Büyük Kolaylık

Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonuna sponsor olan DenizBank, dergi içinde taraftarlarımıza önemli bir kolaylık sunuyor.

Beşiktaş iPad dergisi, Türkiye’deki bir spor kulubünün taraftarları için sunduğu ilk interaktif dergi olma özelliğini taşıyor.
Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonuna taraftarlarımız için önemli bir özellik de eklendi.
iPad dergimize sponsor olan DenizBank, dergi içerisinde oluşturduğu özel bir yazılım ile anında BJK Bonus Card başvurusu yapabilme kolaylığı sunuyor.
Uygulama içerisinden sadece TC Kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı girerek BJK Bonus Card'a direkt başvuru yapabileceksiniz.
Taraftarlarımız BJK Bonus Card kullanarak kulübümüze önemli bir destek sağlayacak.
Beşiktaş Dergisi'nin iPad versiyonu kullanıcılarımız ayrıca DenizBank’ın her sayıya özel sunacağı özel kampanyalardan da faydalanabilecek.
Türk sporuna yaptığı katkılarla bankacılık sektörü içinde dikkat çeken  DenizBank’ın ana sponsorluğu, bankacılık ve spor sektörü için de bir “ilk” niteliği taşıyor.
İnteraktif dergi uygulamalarının dijital yayıncılıktaki önemi günden güne artarken Beşiktaşımız ile DenizBank arasındaki bu işbirliği sektöre yeni bir soluk getirecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan, DenizBank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, “Bu gelişen ve değişen dünyada DenizBank olarak sahip olduğumuz finansal portal anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun yenilikçi ve özel çözümler sunan teknoloji konusundaki yeni atılımlarımıza da devam ediyoruz. İnteraktif pazarlama alanında yarattığımız fırsatlar ile müşterilerimize her mecradan, en hızlı ve kolay ulaşmanın hedefini gerçekleştirme iddiamızı sürdürüyoruz. Türkiye’de ilk spor kulübü iPad dergisi olan Beşiktaş iPad dergisine sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
Tablet PC yayıncısı Foiegras Media tarafından hazırlanan ve yayınlanan Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos 2011 iPad versiyonunu, Apple Store'dan "Beşiktaş Dergi" adıyla arama yaptırarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Dünyanın neresinde olursanız olun artık Beşiktaş Dergisi size iPad'iniz kadar yakın...
Not: iPad'inizden dergimizi indirebileceğiniz link şöyledir: http://itunes.apple.com/us/app/id444271620?ls=1&mt=8