HABERLER

03.08.2011

HENTBOL

Hentbolcularımızdan Açıklamalar

Yeni sezona günde çift antrenman yaparak hazırlanan Hentbol Takımımızda oyuncularımızdan Şenol Boyar, Uğur Çoban ve Mesut Çebi internet sitemize açıklamalarda bulundular.

Takımımız'ın İzmir Büyükşehir Belediyespor’dan transferi Şenol Boyar, Beşiktaş gibi büyük bir camiaya geldiği için çok heyecanlı olduğunu belirtip, “ Büyük bir sorumluluğum var,bunun farkındayım.Takıma faydalı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. 95 kez Milli Takım forması giyen oyuncumuz Boyar, şunları söyledi: “ Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için şansımız olduğunu düşünüyorum. İyi bir hazırlık döneminden geçiyoruz, beklentileri karşılayacağımıza inanıyorum”.
Kulübümüz altyapısından yetişen genç oyuncularımızdan Uğur Çoban, takımın bir parçası olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirdi.Takımımızın başarısı için kendisine düşen görevleri eksiksiz yerine getireceğini belirten Çoban, “ Zor bir gruba düştük ama bu zorluğun üstesinden gelecek güçteyiz.Elimizden gelenin en iyisini yapıp Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyoruz” dedi.
Hentbol takımımızın kalecilerinden 20 yaşındaki oyuncumuz Mesut Çebi, “ Bu takımda olmak her sporcunun hayalidir” derken kariyeri ile ilgili olarak, “ Türkiye’nin en iyi hentbolcularının oynadığı takımda oynamak benim için büyük bir tecrübe olacak. Takımdaki büyüklerim ve antrenörlerimden çok şey öğreneceğime inanıyorum” diye konuştu.