HABERLER

Ergin Ataman Beşiktaş Dergisi’ne Konuştu

Türkiye’nin en önemli basketbol adamlarından biri olan, erkek basketbol takımımızın başındaki isim Ergin Ataman, geçen sezon yaşananlar ve geleceğe dair planlarla ilgili Beşiktaş Dergisi’ne önemli açıklamalarda bulundu.

İşte bu açıklamalardan bazıları:
“Cola Turka’nın sponsorluktan ayrılması, basketbol şubesinde ciddi bir sıkıntı oluşturdu. Ancak başkanımızın talimatıyla basketbol şubesi için belirlenen bütçeyle transfer çalışmalarına başladık. İleriye dönük kötü sinyaller varken özellikle başkanımızın hamlesiyle bu ibreyi tersine çevirdik.”
“İyi seviyede 5-6 Türk oyuncuya sahip olacağız. Tabii bunların yanına çok kaliteli yabancı oyuncular almayı planlıyoruz. Aşağı yukarı her pozisyonda bir Türk bir de yabancı oyuncu olacak.”
“Deron Williams’la ilgili iki taraf da sözleşme imzaladı. Sonraki süreçte FIBA’dan bonservisini almaya çalışacağız. Kobe Bryant’la ilgili görüşmelerimize de hala devam ediyoruz.”
“Her takımda yıldız oyuncular, iyi oyuncular ve rol oyuncuları vardır. Önemli olan oyuncuların iyi niyetli bir şekilde takım olmayı başarabilmeleri. Bu sporun gerçeği.”
“Öncelikli hedef ilk dördün içinde yer almak. Çünkü artık ilk iki takım direkt, diğer iki takım ön eleme oynayarak Euroleague’ye katılıyor. Zaten bunu başarırsak, sonrasında bütün hedeflerimiz açık olur.