HABERLER

21.07.2011

FUTBOL

Takımımız Elhamra Sarayı’nı Gezdi

İspanyol Granada takımının düzenlediği 3’lü turnuvaya katılmak için İspanya’nın Granada şehrine giden futbol takımımız ve yöneticilerimiz, kentin en önemli kültürel mirası olan Elhamra Sarayı'nı gezdi.

Turnuvanın ev sahibi Granada'nın, Elhamra Sarayı'nı turistik açıdan daha fazla tanıtmak için organize ettiği turnuvaya katılacak olan takımımız ve Atletico Madrid’in turu yaklaşık 1 saat sürdü.
Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın’ın da katıldığı gezide iki takımın futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri, aralarında bol bol sohbet ettiler. Özellikle Simao, Atletico Madridli eski takım arkadaşlarıyla uzun süre konuşarak özlem giderdi.
İspanyol ve Türk basınının da yoğun ilgisinde gerçekleşen tur sırasında, sarayı ziyaret eden turistler de futbolcularla fotoğraf çektirip, imza alma fırsatı buldu. Endülüslerin, İspanya'da bulunduğu dönemde, 13. yüzyıldan kalma Elhamra Sarayı, İspanya'nın en turistik kültürel zenginliklerinden biri olurken, yılda yaklaşık 2,5 milyon kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Elhamra Sarayı'ndaki turdan sonra turnuvaya katılan 3 kulübün yöneticileri için öğle yemeği verildi.