HABERLER

Türk Telekom:82 - Beşiktaş Cola Turka:94

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi 2010-2011 sezonu ilk maçında Türk Telekom'u deplasmanda 94-82 mağlup etti.

Ankara Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya takımımız Chatman, Cevher Özer, Fedor Nikolitov, Serhat Çetin ve İgnersky ilk beşi ile başladı. Birinci periyodun başlarında ev sahibi ekibin üst üste basketleri sonrasında ilk 5 dakikalık bölüm 15-7 Türk Telekom üstünlüğü ile geçildi. Bir ara fark 10 sayıya kadar çıksa da siyah-beyazlılarımız, art arda bulduğu basketler sonrasında bitime 2 dakika kala 18-17'lik üstünlüğe ulaştı ve ilk periyodu 26-21 önde tamamladı.
İkinci periyotta daha iyi bir performans sergileyen Türk Telekom, bir ara farkı 2 sayıya kadar indirmeyi başardı (33-35). Ancak siyah-beyazlılarımız, daha sonra oyunda kontrolü eline aldı ve 2 dakika içinde bulduğu sayılar sonrasında soyunma odasına 47-34 önde gitti.
Üçüncü periyotun başlarında Türk Telekom'un sayılarına yanıt veremeyen takımımız, daha sonra dengeyi kurdu ve karşılıklı sayılar sonrasında üçüncü çeyrek 66-56 üstünlüğümüz ile bitti.
Son çeyreğe Cevher Özer'in basketi ile başlayan siyah-beyazlılarımız, aradaki farkı artırdı ve Türk Telekom'u 94-82 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu.