HABERLER

03.06.2004

Oktay: “Mustafa Doğan’la Anlaştık”

Futbol Şubesi'nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Alman Futbol Ligi Bundesliga’nın FC Köln takımında forma giyen Mustafa Doğan ile anlaştıklarını açıkladı.


Futbol Şubesi'nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, internet sitemize yaptığı açıklamada, FC Köln takımında oynayan gurbetçi oyuncu ile her konuda anlaştıklarını belirterek, “Transfer bizde her gün devam eder. Bugün de Mustafa Doğan ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaştık. Yarın bir süprizimiz daha olacak. Sırada bir çok oyuncu daha var, hepsini zamanı geldiğinde açıklayacağız” dedi.



Futbol Şubesi'nden Sorumlu Asbaşkanımız Kıvanç Oktay, Futbol Federasyonu’nun yabancı sayısını 6 ile sınırlaması nedeniyle aceleci olmadıklarını vurgulayarak, “Futbol Federasyonu’nun yeni kararına göre organize olacağız. Mevcut kontratlı oyuncularımızın durumunu belirleyebilmek için şu anda yabancı transfer konusunda biraz daha ağır davranıyoruz. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir” diye konuştu.



Başkanımız Yıldırım Demirören ile birlikte Alman Teknik Direktör Matthaeus ile yarın (4 Haziran) yurt dışında buluşacaklarını belirten Oktay, transferler konusunda Matthaeus’un görüşlerini alacaklarını sözlerine ekledi.


Diğer Haberler