HABERLER

03.06.2004

İlk İmza Çağdaş’tan

Kulübümüz, bugün (3 Haziran) Denizlispor’un defans oyuncusu Çağdaş Atan ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.


Denizlispor’un defans oyuncusu Çağdaş Atan, bugün (3 Haziran) Akaretler’deki Kulüp binamızda resmi sözleşmeye imza attı.



Yöneticimiz Kıvanç Oktay imza töreninde, hem Çağdaş’ın transferini hem de Kaptanımız Tayfur’un görevine menajer-oyuncu olarak devam edeceğini açıkladı.



Yöneticimiz Kıvanç Oktay, sözlerine “Yönetimimiz’in ilk imza törenine başlıyoruz, bundan sonra da bu seri devam edecek” diye başladı ve şöyle konuştu:



“Bugün iki olayı birden açıklıyoruz; hem Çağdaş’ın takımımıza katılmasını, hem de Tayfur’un menajer-oyuncu olarak görevine devam edeceğini... Çağdaş’ın bonservisi için Denizlispor ile karşılıklı anlaşmaya vardık, Çağdaş’la da önümüzdeki sezon için anlaşma yaptık. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum.



Beşiktaş olarak bir ilk’i gerçekleştiriyoruz. Sevgili Kaptanımız Tayfur, menajer-oyuncu olarak görevine devam edecektir.”



Tayfur: Bana Güvenenleri Mahçup Etmeyeceğim



Menajer-oyuncu olarak görevine devam edecek olan Kaptanımız Tayfur Havutçu, “Başkanımız’a, Kıvanç ağabeyime ve diğer Yöneticilerimiz’e böyle onurlu bir görevi bana layık gördükleri için, güvendikleri için teşekkür ederim. Hem kaptanlık yapacağım hem de takımın menajeri olacağım. Görevimi en iyi şekilde yerine getirmek istiyorum. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. El birliği ile inşallah iyi bir sezon geçireceğiz” şeklinde konuştu.



Çağdaş: Dünyanın En Mutlu İnsanıyım



Çağdaş Atan, imza töreninde dünyanın en mutlu insanının kendisi olduğunu belirterek, “Bunca yıllık çalışmamın, emeğimin karşılığını Beşiktaş forması ile aldığım için çok mutluyum. Benim buralarda olmama vesile olan önce aileme, Beşiktaş’a yeni seçilen Yönetime ve Başkanım’a çok teşekkür ederim. Çok büyük hedeflerim var. Ben Beşiktaş takımına çok faydalı olmaya geldim. Kendime çok güveniyorum. İnşallah el ele Beşiktaş takımını layık olduğu başarılara taşıyacağız” dedi.



Çağdaş Atan Kimdir?



Çağdaş Atan, 29.02.1980 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Defans mevkinde oynayan Çağdaş, 1 metre 88 santimetre boyunda ve 80 kilo.



Çağdaş Atan, futbola Altay Kulübü’nde başladı. Marmarisspor’da ve daha sonra yeniden Altay’da forma giydi. 2003-2004 sezonu başında Denizlispor’a transfer olan Çağdaş Atan, yeşil-siyahlı kulüpte 2 gol kaydetti. Geçen sezon Denizlispor forması ile 28 maçta ilk onbirde sahaya çıkan genç futbolcu, toplam 32 maçta görev aldı. Çağdaş, sarı kart cezası nedeniyle 2 maçta da forma giyemedi.


Diğer Haberler