HABERLER

02.06.2004

Bayülken: Çıtayı Yükselteceğiz

Basketbol Takımımız’ın Coach’u İhsan Bayülken, gelecek sezon başarı çıtasının yükseltilebilmesi için kadronun genişletilmesi gerektiğini söyledi.


İhsan Bayülken, Başkanımız Yıldırım Demirören ile yaptıkları görüşmede, Başkanımız’ın, kendileri ile çalışmaya devam etmek istediğini söylediğini ve bundan gurur duyduklarını açıkladı. Bayülken, Başkanımız Yıldırım Demirören’in, Beşiktaşımız’ın bu sezon basketbolda elde ettiği başarıyla eski prestijini yeniden kazanmasından mutluluk duyduğunu kendilerine ilettiğini belirtti.



Basketbol Takımımız’ın Coach’u İhsan Bayülken, önümüzdeki günlerde Başkanımız’a gelecek sezon ile ilgili neler yapılması gerektiği konusunda bir taslak metin sunacaklarını vurgulayarak, “Sayın Başkanımız, basketbolumuzun gelişmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Şu anda önümüzdeki sene için gerekli konuların yer aldığı taslak bir programımız var. Bunu Başkanımız’a en kısa sürede sunacağız. Kendisi gerekli gördüğü şekilde bunları değerlendirecektir” dedi.



Bu sezon elde edilen başarıda önemli katkıları olan Ayuso ve El-Amin ile gelecek sezonda çalışmak istediklerini belirten İhsan Bayülken, “Şu anda her iki oyuncu içinde bir şey söylemek yanlış olur. Biz kendileri ile çalışmak istiyoruz. Onlar da gelen transfer tekliflerini değerlendirecektir. Şartlar önümüzdeki günlerde netleşecek” diye konuştu.



Bayülken, gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edileceğinden, kadronun geniş tutulmasını amaçladıklarının belirtirken, “Kadromuzun mutlaka ligi ve Avrupa’yı götürebilecek düzeyde olması gerekiyor. Bunun yanı sıra Akatlar Spor Kompleksi’nin yeni sezonda devreye girmesi çok önemli. Özellikle Avrupa maçlarında salonun kapasitesi ve maç yapmaya uygunluğu başarıda önemli bir faktör” diyerek sözlerini bitirdi.





Diğer Haberler