HABERLER

01.06.2004

Görev Teslimi Yapıldı

Akaretler’deki Kulüp binamızda yapılan mazbata töreninin ardından, 32. Başkanımız Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulumuz görevi eski İkinci Başkanımız Hüsnü Güreli’den devraldı.


Güreli, 2000 yılından bu yana Beşiktaş’ın sağlam bir idari ve mali yapıya kavuştuğunu, kurumsallaştığını, UEFA lisansını aldığını belirtirken, “Bu eserin meydana gelmesinde 2000 yılından bu yana yönetimlerde görev yapan Sayın Yıldırım Demirören, Sayın Kıvanç Oktay, Sayın Fikret Ercan ve Sayın İlhan Durusoy’un da büyük katkıları var. Bir devrim niteliğinde devir teslim yapıyoruz. Türkiye’de ilk defa, bütün kurumlara örnek olacak şekilde, yapılacak işleri, mali durumla ilgili bütün bilgileri yeni yönetime aktardık. 10 saniyede devir teslim yaptık. Bundan sonraki dönemde de Demirören’in Başkanlığındaki Yönetim Kurulu’nun yanında olacağımızı beyan ediyorum. Başkan Demirören’e ve Yönetim Kurulu’na destek olmak bütün Beşiktaşlılar’ın görevidir. Bütün Beşiktaşlılar’ı birlik olmaya ve sonuna kadar destek olmaya çağırıyorum. Başkan’ı tebrik ediyorum. Allah yollarını açık etsin” diye konuştu.



Başkanımız Yıldırım Demirören ise Hüsnü Güreli’den 3 saatlik brifing aldıklarını, 10 saniyede devir teslim yaptıklarını ifade ederken, “Sayın Bilgili, Sayın Güreli ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyorum. 4 senenin sonunda harika bir Kulüp devraldık. Beşiktaş Camiası tek vücut olduktan sonra Türkiye’de ve Avrupa’da kaldıramayacağımız Kupa yoktur. Hepimizi birlik olmaya çağırıyorum” dedi.



Diğer Haberler