HABERLER

01.03.2003

Dünden bugüne...

100 Yıl ve Nostalji formaları Nevzat Demir Tesisleri´nde basına tanıtıldı

Bu yıl 100. yaşını kutlayan Kulübümüz’de 100. yıl anısına yaptırılan ’Nostalji’ ve ’100 Yıl’ formaları taraftarın beğenisine sunuldu.
Formalar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, takım kaptanı Tayfur’un yanısıra, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım ve Ronaldo ile eski futbolcularımızdan Rasim Kara, Recep Adanır, Sanlı Sarıalioğlu ve Kaya Köstepen’in de yer aldığı bir organizasyonla basına tanıtıldı.
Dört futbolcumuz, Beşiktaş’ın efsane isimleri arasına giren eski oyunculara ’100 Yıl’ forması hediye edip, onlardan ’Nostalji’ formalarını devraldılar. Her iki forma da Kulübümüz’ün resmi sponsoru Puma tarafından 10 bin adet üretildi.
Eski futbolcularımızdan Sanlı Sarıalioğlu, tanıtımdan sonra yaptığı açıklamada çok duygulandıklarını ve nostalji yaşadıklarını belirterek, ’Beşiktaş, çok anlamlı ve böylesine önemli bir yılda kenetlendi. Bugün burada nostaljiyi yaşadık. Kolay kolay büyük kulüp olunmuyor. Beşiktaş çok güzel günlere geldi. Eskiden ortada farelerin dolaştığı tesisler vardı. Bugünkü haline baktığımızda kulübün nerelerden nerelere geldiğini görmek mümkün’ dedi.
Bir dönem Futbol A Takımımız’ın teknik direktörlüğünü de yapan Rasim Kara ise, Beşiktaş’ın 100. yılında mücadele ettiği 3 kulvarda da başarıya ulaşmasını dilediğini vurgulayarak, ’Futbolcu kardeşlerimize bu onurlu mücadelelerinde başarılar diliyorum. Ne mutlu 100. yılı yaşatanlara, ne mutlu 100. yılı yaşayanlara’ diye konuştu.

Diğer Haberler