HABERLER

29.01.2003

İlginç gelişmeler

Kulübümüz, Voleybol Federasyonu’nca yapılan maç ertelemeleri konusunda spor kamuoyunu bilgilendirdi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Voleybol Bayanlar 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta oynanması gereken Galatasaray-İller Bankası karşılaşmasını Galatasaray’ın oyuncularının zehirlendiğini belirtmesi üzerine 18 Şubat 2003 tarihine ertelemiştir. Bu durumun ardından bugün oynanacak olan Şanlıurfa Gençlik-İnterfarma karşılaşması da yine aynı gerekçeyle, yani İnterfarmalı oyuncuların zehirlendiği iddialarıyla aynı tarihe alınmıştır.
Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi’nde Takımımız ile birlikte Galatasaray, N. İnterfarma, 75. Yıl Takımları düşme potasında yer alan takımlardır. 20 Şubat 2003 tarihinde lig karşılaşmalarının sona ereceği düşünülürse, düşme grubundaki iki takımın maçlarının 18 Şubat 2003’e ertelenmesi dikkat edilmesi gereken bir noktadır.
Konu Voleybol ve Amatör Şubeler Komitesi Başkanımız Sayın Ahmet Kavalcı tarafından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Hüsnü Can’a iletildiğinde kendisinden “Yapabileceğim birşey yok. Bu maçlar bu tarihte oynanacak. Eğer istiyorsanız siz de Beşiktaş olarak rapor alın, sizin maçınızı da aynı tarihe erteleyeyim” şeklinde bir cevap gelmiştir.
Konuyu spor kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. BJK VOLEYBOL VE AMATÖR
ŞUBELER KOMİTESİ

Diğer Haberler