HABERLER

29.01.2003

Ödüller verildi

Kulübümüzde 25 ve 50 yılını dolduran kongre üyelerine, onur belgesi ve rozetleri verildi.

Beşiktaşımız’da 25. ve 50. yılını doldurmuş kongre üyelerimiz dün akşam Ritz Carlton Oteli’nde düzenlenen bir törenle ödüllerini aldılar. Törende Başkanımız Serdar Bilgili, Divan Kurulu Başkanımız Şeref Nasır, Disiplin Kurulu Başkanımız Oğuz Anter, Denetleme Kurulu Başkanımız Uğur Büyükbalkan, Seçme ve Sicil Kurulu Başkanımız Vahit Artan ile Tarih ve Müze Kurulu Başkanımız Zülal Gök de hazır bulunarak, 25 ve 50 yılını dolduran üyelere onur belgeleriyle rozetlerini verdiler.
Kulübümüzde 25 yılını dolduran üyelee gümüş, 50 yılını dolduran üyelere ise altın rozet verilirken, Kulüp Başkanımız Serdar Bilgili, 100. yılını kutlayan ilk kulüp olmanın onurunun yanı sıra kulübe 25 ve 50 yılını vermiş üyelerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Törene, TBMM eski Başkanı Hikmet Çetin, eski milletvekili Ünal Erkan ve Prof. Dr. Turgay Atasü, Prof. Dr. Oktay Çokyüksel, eski yönetici Uğur Ekşioğlu, yönetmen Memduh Ün gibi isimler de katılarak, Kulübümüz’de 25 ve 50. yıllarını doldurdukları için onur belgeleriyle rozetlerini aldılar.

Diğer Haberler