HABERLER

21.05.2002

Zafer Beşiktaş’ın

Trabzonsporlu Zafer Demiray, Kulübümüz ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Sergen Yalçın ve Serdar Topraktepe’den sonra Trabzonsporlu Zafer Demiray’ı da renklerine kattı.
Zafer, kulüp binasında yönetim kurulu üyesi Haşmet Bedii Kürüm ve menajer Sinan Engin’in hazır bulunduğu törende kendini iki yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreni sonrası bir açıklama yapan Zafer, Beşiktaş’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Çok sevinçli ve heyecanlıyım”dedi.
Yönetici Haşmet Bedii Kürüm ise, Zafer’i Antalyaspor’da oynadığı dönemde almak istediklerini, ancak Trabzonspor’a kaptırdıklarını ifade ederek, ‘‘Geç de olsa Zafer’i renklerimize bağladık. Onun burada başarılı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ diye konuştu.
Yöneticiler Fransa’ya gitti
Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Hüsnü Güreli, asbaşkanlar Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay ve yönetici İbrahim Altınsay, bu sabah Nouma ve Mondragon’un transferlerini çözümlemek amacıyla Fransa’ya gitti.
Cannes’de Pascal Nouma ve menajeriyle bir araya gelecek olan yöneticiler, yarın da Metz Kulübü Başkanı ile Mondragon için görüşecek.

Diğer Haberler