HABERLER

23.04.2002

BJK’dan çocuklara hediye

12 yaşa kadar olan çocuklar Süleyman Seba S. Salonu’ndaki BJK-İTÜ maçını ücretsiz izleyecek.

Ligi 7. sırada tamamlayan Takımımız ile 10. sıradaki İTÜ arasında Süleyman Seba Spor Salonu`nda saat 17.30`da başlayacak karşılaşma, TRT 2`den naklen yayınlanacak. Her iki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan karşılaşmayı İTÜ 82-80, ikinci devre Süleyman Seba Spor Salonu`ndaki maçı ise Beşiktaş 89-80 kazandığı için play off serisi 1-1 berabere başlayacak. Beşiktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugünkü maçta 12 yaşa kadar olan çocuklardan para almayacak.
Menajer Ömer Yalçınkaya, maçı saat 19.00`da oynamak istemelerine rağmen federasyonunun televizyon yayını nedeniyle 17.30`a aldığını belirterek, ``Maçı 17.30`da oynamak bizim seyircimizi etkiler. Ama bugün çocuk bayramı olduğu için 12 yaşa kadar olan çocuklardan para almayacağız. Çocuklar maça gelirse, çok eğlenceli olacaktır`` dedi.
En büyük avantajlarının Süleyman Seba Spor Salonu olduğunu ifade eden Yalçınkaya, ``Salonumuzda seyircimizin desteğiyle daha iyi oynuyoruz. Zaman zaman gerginlik yaşanıyor ama olaylar büyümeden önleniyor. Salonun küçük olması rakiplerimiz için dezavantaj`` diye konuştu.
Ömer Yalçınkaya, İTÜ ile yapacakları Play-Off serisinin kolay olmayacağını anlatarak, ``Onların tecrübeli oyuncuları var. Biz genç bir takımız. Ancak ligin sonuna doğru genç oyuncularımız daha iyi kaynaştı ve takım haline geldik. Yükselen performansımızı devam ettirip, İTÜ`yü elemek istiyoruz`` dedi.

Diğer Haberler